HOW TO WIN THE GIVEAWAY

Bij een FICC Lifestyle hoort exclusieve kleding van de beste kwaliteit en een stoere snelle auto die exclusief naar jouw wensen is getuned. Daarom geeft FICC ter introductie van de nieuwe kledinglijn een custom made auto weg aan één van zijn klanten. Wanneer er 4500 klanten een aankoop hebben gedaan uit de FICC (web)shop, wordt één van hen de gelukkige winnaar van deze bijzondere auto.

Wat moet je doen om de GIVEAWAY te winnen?

Zorg dat je tijdens de actieperiode een FICC kledingstuk bij ons koopt. Je kunt de artikelen kopen via onze webshop of bij onze stand op de race events.

Meedoen aan de loterij van de Giveaway

Voor elke € 15,- die je uitgeeft aan een kledingstuk van FICC, wordt er voor jou een lot geregistreerd in de loterij van de Giveaway. Als je bijvoorbeeld tijdens de actieperiode 2 t-shirts koopt met een gezamenlijk bedrag van € 80,-, dan speel je automatisch mee met 5 loten voor de loterij van de Giveaway. Op de website wordt het aantal klanten van FICC bijgehouden en aangegeven wanneer het aantal van 4500 klanten is bereikt en de actieperiode is afgelopen. Drie weken nadat de actieperiode is verstreken zal door een onafhankelijke partij uit alle loten één gelukkige winnaar worden getrokken.

Je doet dus automatisch mee met de giveaway actie als je € 15,- of meer bij FICC shop besteedt, via de webshop of op een race event. Als je na aankoop uit de shop alle artikelen retourneert, dan komen je loten te vervallen en word je helaas uitgesloten van deelname.

Volg de laatste ontwikkelingen op Facebook

Op de website en via Facebook wordt bekend gemaakt wanneer de actieperiode is afgelopen. Daarna volgt de officiële trekking en zal de gelukkige winnaar via Facebook bekend worden gemaakt.

Tijdens de actieperiode kun je de building en tuning van de auto volgen op Facebook. Daar kun je zelf ook invloed uitoefenen door je stem uit te brengen en te bepalen hoe jouw potentiële ‘one of kind’  auto eruit moet komen te zien.

Seat Leon before build.

Seat Leon Cupra

Deze Seat Leon Cupra 2.0 TFSI heeft al 241 PK en 300 Nm en is 6,4 seconden naar de 100 km/uur. Hij is al uitgerust met Navigatie, Bluetooth carkit, USB, Automatische licht- en regensensor, Xenon verlichting, Mistlampen, Automatische airconditioning, Cruise controle, Sportstoelen met mee gegoten hoofdsteunen, Multifunctioneel sportstuur, Lichtere aluminium componenten in de voorwielophanging (die zorgen voor een neutrale beheersing in de bochten), Parkeersensoren voor en achter en Zwart 18 inch licht metalen velgen met high performance banden.

How to build the perfect street racing car?

Wat we gaan aanpassen aan het exterieur van de Seat Leon is het volgende. We gaan de Seat Leon voorzien van een spoiler lip, achter spoiler, side skirts, diffuser en een custom wrap.

Dat is nog niet alles. We gaan de performance van de motor verbeteren door middel van het aanpassen van het uitlaat systeem inclusief downpipe en middendemper. De luchtfilter wordt vervangen door een intake systeem. Daarna volgt de chip tuning van de motor om te proberen er 350 PK en 450 NM uit te halen.

Op alle aanpassingen die wij gaan uitvoeren op de Seat Leon kun je zelf invloed uitoefenen. Dat is mogelijk op onze Facebook pagina. Daar kun je ons adviseren door te stemmen op verschillende varianten voor tuning van de Seat Leon.

GO to Facebook

Follow us to see what happens

during the car build